Huwelijksreis

Huwelijksreis Mauritius

 

Mauritius is een perfecte locatie voor een romantische huwelijksreis. Je kunt er ontspannen aan de paradijselijke stranden, maar jullie kunnen ook de natuur en cultuur van het land ontdekken. Het weer is er prachtig en je hebt er veel luxe resorts die perfect zijn voor een mooie honeymoon in Mauritius!

Trouwen op Mauritius

 

Ook is het natuurlijk mogelijk om te trouwen op Mauritius. Heerlijk met een zomer trouwjurk en -pak en de blote voeten in het zand. Jullie kunnen tot in de late uurtjes dineren en feesten met de ondergaande zon op de achtergrond.

Er zijn veel resorts op Mauritius die een speciale ‘trouwlocatie' hebben. Je kunt helemaal zelf bepalen hoor jullie tropische bruiloft op Mauritius eruit komt te zien.

TIP: Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en meest luxe resort voor een huwelijksreis op Mauritius? Kijk dan op de Mauritius pagina van Huwelijksreiswijzer.nl.

 

Huwelijksreis Mauritius resorts

 

Er zijn veel verschillende resorts op Mauritius die luxe faciliteiten hebben, op een unieke locatie liggen of gewoon prachtig zijn om te zien. Om de zoektocht voor een perfecte honeymoon resort wat gemakkelijker te maken, hebben wij onze favoriete resorts op een rijtje gezet: